Dit is de disclaimer behorende bij de website Duivelseendje.be 


Algemeen
Duivelseendje.be, hierna te noemen Duivelseendje.be, verleent u hierbij toegang tot de website en nodigt u uit het aangebodene te kopen. Duivelseendje.be behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
Duivelseendje.be spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Duivelseendje.be.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Duivelseendje.be en haar licentiegevers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Duivelseendje.be, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is

Duivels eendje

  • Wij bieden educatief, kwalitatief en duurzaam speelgoed, dat de verbeelding tart, de vaardigheden ontwikkeld en het gezin dichter bij elkaar brengt! Brusselsesteenweg 231, 1785 Merchtem
  • 02/306.79.92
  • info@duivelseendje.be
Copyright 2019 Duivels Eendje - Powered by Lightspeed
MasterCard Visa Maestro Cash Bancontact / Mister Cash Belfius
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »